Kategoriat
Ajankohtaista TOKO ja perustottelevaisuus

TOKOn piirimestaruuden joukkuehaku!

TOKOn piirimestaruus järjestetään 7.5. Forssassa. Kanta-Hämeen noutajakoirayhdistys lähettää yhden joukkueen, mikäli osallistujia saadaan riittävästi.


Piirimestaruuden joukkuemuodostuksen säännöt: Joukkuemestaruudesta kilpailevassa joukkueessa voi olla korkeintaan kuusi koirakkoa: kaksi alokasluokan ja kaksi avoimen luokan koirakkoa (alempien luokkien koirakot) sekä kaksi voittaja- tai erikoisvoittajaluokan koirakkoa (ylempien luokkien koirakot). Minimivaatimus joukkueeksi on kaksi alemman luokan koirakkoa ja yksi ylemmän luokan koirakko. Joukkueella voi olla kaksi varakoirakkoa, joista toinen on alempien luokkien varakoira ja toinen ylempien luokkien varakoira. Joukkuetulos muodostuu kahdesta alemman ja yhdestä ylemmän luokan hyväksyttyyn palkintoon riittävästä tuloksesta.

Joukkueessa etusijalla yhdistyksen jäsenten noutajarotuiset koirat.

Mikäli koirakoita ilmoittautuu enemmän kuin joukkueeseen mahtuu, ratkaisee valinnan ensisijaisesti ilmoittautuneiden koirakoiden aiemmat tulokset siitä luokasta, mihin koirakko ilmoittautuu piirimestaruuteen ja toissijaisesti koirakon alempien luokkien tulokset.

Koirakon tulee ilmoittaa halukkuutensa edustaa yhdistystä 15.3. mennessä osoitteeseen toko.khn@gmail.com. Ilmoita koiran virallinen ja kutsumanimi, luokka sekä ohjaajan ja omistajan nimi. Joukkueeseen voidaan ottaa koirakoita 8.4. asti, mikäli kokeessa ja yhdistyksen joukkueessa on vielä tilaa. Koirakko ilmoittautuu kokeeseen itse sähköpostitse ja maksaa kokeen normaalisti 16.3. alkaen. Koemaksun saa anoa yhdistykseltä takaisin kokeen jälkeen kuittia vastaan.

Tarkemmat tiedot kokeesta löytyy Virkusta!