Kategoriat
Ajankohtaista TOKO ja perustottelevaisuus

TOKO-/Rally-toko-kurssi

KHN järjestää 6 kerran tokon/rally-tokon kurssin Hyvinkäällä Hyvinkään Koiraurheilijoiden hallilla osoitteessa Holintie 10. Koulutus järjestetään kello 18:00-19:00. Kurssipäivät: 16.1., 30.1., 13.2., 27.2., 13.3. ja 27.3.

Kurssilla kouluttajana toimii vähintään yksi (vaihtuva) kouluttaja. Kullakin koirakolla on samanpituinen koulutushetki kouluttajan kanssa. Omalla ajalla treenataan koirakon itse toivomia liikkeitä ja harjoitteita. Kenttä on kuitenkin kaikkien koirakoiden käytettävissä koko tunnin ajan ja kentällä on käytettävissä välineitä, kuten hyppyjä, rally-tokon kylttitelineitä, ruutu jne. omatoimiseen treenaamiseen. Koirat tulee pitää kytkettynä tai vapaana pidettäessä koiran tulee olla ohjaajansa hallittavissa. Kurssilla voidaan suorittaa myös ohjaajien toiveiden mukaisesti paikallaoloharjoitus. Kurssi on loistava mahdollisuus kehittää tokon ja rally-tokon lajien kokeissa tarvittavia taitoja ja samalla koirakon yhteistyötä ja häiriönsietoa. Mukaan voit tulla myös pennun kanssa eli kurssille ei ole tasovaatimusta.

Kurssille otetaan 6 koirakkoa. Kurssin hinta on 75 euroa. Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen toko.khn@gmail.com. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 2.1. klo 20. Kurssille otetaan koirakot ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerro ilmoittautuessa koiran rotu, kutsumanimi ja ikä sekä koirakon taustaa, tasoa ja tavoitteita tokon/rally-tokon osalta.