Kategoriat
Ajankohtaista TOKO ja perustottelevaisuus

TOKO-/Rally-toko-kurssi

KHN järjestää viiden kerran tokon/rally-tokon kurssin syksyllä 2023 Riihimäellä Vietti & Voima hallilla (Teollisuuskatu 16, 11130 Riihimäki). Koulutus järjestetään perjantaisin kello 19-20. Kurssipäivät: 13.10., 27.10., 10.11., 24.11., 8.12.

Kurssilla kouluttajana toimii vähintään yksi (vaihtuva) kouluttaja. Kullakin koirakolla on samanpituinen koulutushetki kouluttajan kanssa. Kurssilla on kurssirunko, jonka mukaan harjoitellaan koesuorituksissa tarvittavia taitoja koirakon toiveiden mukaan tokon tai rally-tokon kilpailuja ajatellen. Ohjaaja saa myös esittää omia toiveita.

Hallilla ei ole kuitenkaan käytössä rally-tokon kylttitelineitä tai kylttisarjaa, joten lyhyitä rataharjoituksia tai vastaavia ei ole mahdollista harjoitella. Kenttä on kuitenkin kaikkien koirakoiden käytettävissä koko tunnin ajan ja kentällä on käytettävissä välineitä, kuten hyppyjä ja muita tokotarvikkeita omatoimiseen treenaamiseen.

Koirat tulee pitää kytkettynä tai vapaana pidettäessä koiran tulee olla ohjaajansa hallittavissa. Kurssilla voidaan suorittaa myös ohjaajien toiveiden mukaisesti yhteisharjoituksia, kuten paikallaoloharjoitus. Kurssi on loistava mahdollisuus kehittää tokon ja rally-tokon lajien kokeissa tarvittavia taitoja ja samalla koirakon yhteistyötä ja häiriönsietoa. Mukaan voit tulla myös pennun kanssa eli kurssille ei ole tasovaatimusta.

Kurssille otetaan 6 koirakkoa. Kurssin hinta on 60 euroa. Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen toko.khn@gmail.com. Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 22.9. klo 10. Kurssille otetaan koirakot ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerro ilmoittautuessa koiran rotu, kutsumanimi ja ikä sekä koirakon taustaa, tasoa ja tavoitteita ja toiveita tokon/rally-tokon osalta.