Kategoriat
Ajankohtaista Kokoukset

Kokouskuulumisia

KHN:n johtokunta kokoontui vuoden 2022 toiseen kokoukseen, 17.2. Tässä tiivistelmä kokouksessa käsitellyistä asioista jäsenistölle tiedoksi:

Vuosikokous 2022 pidetään läsnäolokokouksena Etelä-Hämeen kennelpiirin tiloissa Hämeenlinnassa 17.3.2022 klo 18.00 alkaen. Vuosikokouksessa esitellään vuoden 2021 tilinpäätös ja toimintakertomus. Kokouskutsu löytyy FB-ryhmästä. Kierto- ja valiopalkinnot jaetaan vuosikokouksen yhteydessä. Päätettiin, että jatkossa KHN myöntää valiopalkinnot vain jäsenten noutajarotuisille koirille. Muutos kirjataan kotisivuille palkintojen anomisohjeisiin.

Toimikuntien kuulumiset:
– Toko-toimikunta: kevän kurssit ovat käynnissä Hykun ja Parolan halleilla. Näiden kurssien lisäksi ei suunnitteilla muita koulutuksia ennen kuin mahdollisesti kesällä Kirstulassa.
– Nome-toimikunta: uusia WT-tyyppisiä koulutuksia sovittu 26.3. Esa Valkosen koulutus ja 2.-3.4. Santtu Narkilahden koulutus. Taipparikurssi pyritään järjestämään keväällä. Koulutuksista on tulossa lisätietoja, seuraa yhdistyksen FB-ryhmää ja kotisivuja.

KHN:n jäsenmäärä (tilanne 16.2.2022) on yhteensä 469 jäsentä.


KHN:n johtokunta kokoontui vuoden 2022 ensimmäiseen kokoukseen, eli järjestäytymiskokoukseen tammikuun lopulla. Tässä tiivistelmä kokouksessa käsitellyistä asioista jäsenistölle tiedoksi:

Valittiin johtokunnalle varapuheenjohtaja, sihteeri ja rahastonhoitaja:

  • Varapuheenjohtaja Kirsi Launomaa
  • Sihteeri Elina Peltomaa
  • Rahastonhoitaja Mikko Tusa

Vahvistettiin toimikuntien jäsenet:

  • Nome-toimikunnan vetäjänä on Mikko Airimo, muut jäsenet ovat Tiina Mursula, Anne Uotila, Outi Haula ja Kari Husso
  • Toko-toimikunnan vetäjä on Tiia Luomanen, muut jäsenet ovat Mira Aalto, Neija Ruokolainen, Tiina Rasi, Elina Peltomaa, Veera Jääskeläinen, Outi Haula ja Maija Päivärinta, Katariina Salo
  • Mejä-toimikunnan vetäjä on Elisa Uusi-Heikkilä, muut jäsenet ovat Heikki Pirhonen, Piia Kairenius, Veijo Suoranta, Tarja Suoranta ja Marjo Koskinen

Hämeenlinnan koirakenttäyhdistyksen vuosikokoukseen valittiin KHN:n edustajiksi Tiina Rasi ja Neija Ruokolainen.

Sponsorointiyhteistyöstä on sovittu Jahti & Vahti -tuotemerkin kanssa (Hankkija). KHN:n puolelta yhteyshenkilö on Elina Peltomaa.

Vuosikokous 2022 pyritään pitämään kasvokkain Etelä-Hämeen kennelpiirin tiloissa Hämeenlinnassa 17.3.2022 klo 18.00 alkaen. Mikäli kokousta ei voida pitää kasvokkain, järjestetään kokous etäyhteydellä. (Kokouskutsu on löytyy KHN:n kotisivuilta ja tästä FB-ryhmästä.)

KHN:n jäsenmäärä (tilanne 17.1.2022) on yhteensä 464 jäsentä.