Kategoriat
TOKO ja perustottelevaisuus

DOBO-kurssi

KHN järjestää 4 x Dobon alkeiskurssin torstaisin 14.10., 28.10., 11.11. ja 25.11. klo 19-20. Paikka: Hyvinkään koiraurheilijat ry:n halli, osoite Holintie 10, Hausjärvi. Hinta: 52€. Kurssille mahtuu 6 koirakkoa.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen linkin kautta 13.9 alkaen, 27.9. ilmoittautuminen aukeaa ei jäsenille.

Mitä Dobo on ja miksi sitä tulisi harrastaa? Dobo® on Suomessa kehitetty ohjaajan ja koiran yhteinen liikuntamuoto, joka on suunniteltu kasvattamaan sekä ohjaajan että koiran lihaskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Samalla parantaa suhdetta ohjaajan ja koiran välillä. Dobo harjoituksissa käytetään apuna ovaalin muotoisia palloja ja tasapainotyynyjä. Liikkeitä on kolmenlaisia; koiran tekemiä, ohjaajan tekemiä ja yhdessä tehtäviä. Laji sopii kaikentasoisille, sillä liikkeet ovat muokattavissa helpoista haastaviksi. Doboilu kehittää erityisesti syviä lihaksia ja tasapainoa. Tämä on tärkeää harrastuskoirille, varsinkin sellaisissa lajeissa joihin kuuluu käännöksiä vauhdissa ja joissa tarvitaan hyvää kehon hallintaa.

Kurssin ikärajasuositus yli 8kk.
Kouluttajana Mira Aalto, Dobo-koulutusohjaaja.
Tiedustelut mira.phoenix@gmail.com