Kategoriat
Ajankohtaista TOKO ja perustottelevaisuus

TOKO/ Rally-tokokurssi

KHN järjestää 6 kerran toko/rally-toko kurssin Hausjärvellä Hyvinkään Koiraurheilijoiden hallilla osoitteessa Holintie 10. Koulutus järjestetään kello 18-19. Kurssipäivät: 10.10., 24.10., 7.11., 21.11., 5.12. ja 19.12.

Kurssilla kouluttajana toimii vähintään yksi (vaihtuva) kouluttaja. Kullakin koirakolla on samanpituinen koulutushetki kouluttajan kanssa. Kenttä on kuitenkin kaikkien koirakoiden käytettävissä koko tunnin ajan ja kentällä on käytettävissä välineitä, kuten hyppyjä, ruutu jne. omatoimiseen treenaamiseen. Koirat tulee pitää kytkettynä tai vapaana pidettäessä koiran tulee olla ohjaajansa hallittavissa. Kurssilla suoritetaan joka kerta myös ohjaajien toiveiden mukaisesti paikallaoloharjoitus. Kurssi on loistava mahdollisuus kehittää tokon ja rally-tokon lajien kokeissa tarvittavia taitoja ja samalla koirakon yhteistyötä ja häiriönsietoa. Mukaan voit tulla myös pennun kanssa eli kurssille ei ole tasovaatimusta.

Kurssille otetaan 6 koirakkoa. Kurssin hinta on 75 euroa. Ilmoittautumiset osoitteeseen toko.khn@gmail.com. Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 21.9. klo 10. Kerro ilmoittautuessa koiran rotu, kutsumanimi ja ikä sekä koirakon taustaa ja tasoa tokon/rally-tokon osalta.