Kategoriat
Ajankohtaista TOKO ja perustottelevaisuus

Joukkuehaku Rally-tokon SM-kilpailuihin

KHN lähettää joukkueen Rally-tokon SM-kisoihin Liperiin!!Rally-tokon SM-kilpailut järjestetään Liperissä 12.-13.8.2023, ja yhdistys lähettää kilpailuihin joukkueen. Joukkueessa on oltava vähintään kolme koiraa: kaksi alemman luokan (ALO, AVO) koiraa ja yksi ylemmän luokan (VOI tai MES) koira. Joukkueessa voi olla enintään viisi koiraa: kolme alokas- tai avoimen luokan ja kaksi voittaja- tai mestariluokan koiraa. Jokaisella joukkueella on oikeus ilmoittaa yksi varakoira alokas- tai avoimeen luokkaan ja yksi varakoira voittaja- tai mestariluokkaan.

Etusijalla noutajarotuiset koirat. Joukkueeseen ilmoittautuvan koiranohjaajan tulee olla KHN:n jäsen. Ohjaaja saa osallistua joukkuekilpailuun vain yhdessä joukkueessa. Ilmoittautumismaksu 35 eur/koirakko + 45 eur/joukkue. KHN maksaa joukkueen osallistumismaksun.

Ilmoittautuminen joukkueeseen viimeistään 3.7.2023 sähköpostitse (toko.khn@gmail.com). Mikäli joukkueeseen on enemmän halukkaita kuin on paikkoja, valitaan koirat joukkueeseen siten, että SM-kilpailujen järjestämisohjeen joukkuekilpailun valintakriteerien mukaisesti laskettu KHN:n joukkueen pistemäärä on mahdollisimman korkea. Joukkuepaikkojen täyttymisestä on määritelty Sm-kilpailujen järjestämisohjeessa rally-tokoyhdistyksen sivuilla.

Lisätietoa: http://www.rallytokosm2023.fi/?fbclid=IwAR3P-vRGaluiz2XEhEt_NN2xQJWxJlYJRV4z8yExF7ABXMGqM2MeLDWjZl0