Kategoriat
Ajankohtaista TOKO ja perustottelevaisuus

Joukkuehaku rally-tokon piirimestaruuksiin

KHN lähettää joukkueen Rally-tokon piirimestaruuskilpailuihin. Kilpailut pidetään Hämeenlinnassa 24.9.2023 kello 10:00 alkaen. Yhdistys lähettää kilpailuihin joukkueen. Yhdistys voi lähettää useamman joukkueen, mutta kilpailun järjestäjällä on oikeus rajoittaa joukkueiden määrää. Koiran ohjaajan pitää olla edustamansa yhdistyksen jäsen. Sama ohjaaja voi osallistua useammalla koiralla, mutta edustaa vain yhtä yhdistystä.

Joukkuemestaruudesta kilpailevassa joukkueessa voi olla korkeintaan viisi koirakkoa seuraavasti: kolme alokasluokan tai avoimen luokan koirakkoa (alempien luokkien koirakot) sekä kaksi voittaja- tai mestariluokan koirakkoa (ylempien luokkien koirakot). Joukkueella voi olla kaksi varakoirakkoa, joista toinen on alempien luokkien varakoira ja toinen ylempien luokkien varakoira. Minimivaatimus joukkueeksi on kaksi alemman luokan koirakkoa ja yksi ylemmän luokan koirakko.

Etusijalla yhdistyksen jäsenten noutajarotuiset koirat. Ilmoittautumismaksu 28 eur/koirakko. Yhdistys maksaa joukkueessa yhdistystä edustaneiden koirakoiden osallistumismaksun takaisin ohjaajalle kilpailuiden jälkeen ohjaajan anomusta vastaan.

Ilmoittautuminen joukkueeseen viimeistään 27.8.2023 sähköpostitse (toko.khn@gmail.com). Kerro ilmoittautuessa mihin luokkaan haluat osallistua, ohjaajan nimi, koiran virallinen nimi ja kutsumanimi sekä koiran aiemmat tulokset ko. luokasta, johon ilmoittaudut. Joukkueeseen valittujen tulee ilmoittautua kilpailuihin Virkun kautta 2.-5.9. Mikäli joukkueeseen on enemmän halukkaita kuin on paikkoja, ja järjestävä yhdistys rajoittaa joukkueiden määrää, valitaan koirat joukkueeseen aiempien vastaavasta luokasta saatujen tulosten perusteella (mahdollisimman korkea pistemäärä yhdestä kokeesta).