Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Koulutus

Yhdistyksellä on toimivat nome-, mejä-, toko- ja näyttelytoimikunnat, jotka järjestävät oman alansa koulutusta. Katso KHNn keskustelupalstalta ajankohtaista tarjontaa ja siellä voit esittää myös koulutustoiveitasi. Ota rohkeasti yhteyttä toimikunnan puheenjohtajiin ja tule mukaan!


 KHN järjestää Rally-toko-kurssin. Kurssi sopii kaikille rally-tokosta kiinnostuneille tai lajissa jo kilpaileville koirakoille. Kurssin sisältö rakennetaan osallistuvien koirakoiden tason mukaan. Ensimmäisellä kerralla pidetään alkuun lyhyt lajiesittelyluento, mikäli kurssilla on uusia harrastajia.

Kurssi alkaa torstaina 31.1.2019 ja kesto on 4 kertaa (31.1.-21.2. torstaisin). Koulutus on Janakkalan Turengissa nurmipohjaisessa hallissa klo 19.30-20.30 (ensimmäisellä kerralla kesto 19:30-21:00 mikäli alkuun pidetään luento-osuus).

Ilmoittautumiset toko.khn (a) gmail.com. Kurssille otetaan 8 koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä ja kurssin hinta on 35 euroa. Ilmoittautuminen kurssille alkaa huomenna maanantaina 7.1. kello 20:00. Kerro ilmoittautuessa ohjaajan ja koiran kokemus/taso rally-tokosta.

 

 

 

 

 KHNn tuki/suositukset koulutuksiin

KHN pyrkii lähettämään vuosittain koulutuksiin (esm. koulutusohjaajakurssi ja koetoimitsijakurssi) jäsenistöään, jotta yhdistys saisi uusia kouluttajia ja koetoimitsijoita.


Suositusten antamisista päättää KHNn johtokunta kokouksessaan, johon toimintavastaava (tai jäsen itse) lähettää hakemukset. Niissä tulee ilmetä:

  • mihin koulutukseen jäsen osallistuisi ja ajankohta
  • jäsenen nimi ja asuinkunta
  • jäsenen aktiivisuus KHNssä
  • jäsenen tuleva toiminta KHNssä koulutusjakson jälkeen

KHN odottaa koulutukseen osallistuvan toimivan yhdistyksen tapahtumissa koulutuksensa mukaisesti vähintään yhteisesti sovitun ajanjakson.

 

KHN maksaa koulutusmaksun ja ylläpidon. Matkat koulutukseen osallistuja maksaa itse. Yhteiskyyditystä suositellaan