Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tervetuloa Kanta-Hämeen noutajakoirayhdistyksen jäseneksi!

Parhaiten pääset mukaan yhdistyksen toimintaan ottamalla yhteyttä sinua kiinnostavan toiminnan vetäjään tai johtokunnan jäseneen. Hän voi kertoa meneillä olevista koulutuksista, jotka löytyvät kotisivuilta ja jäsenille tarkoitetulta Facebook-ryhmästä. Koulutuksiin ja tapahtumiin voi tulla katsomaan, kyselemään ja tutustumaan muihin ilman koiraakin. Kuunteluoppilaana oppii todella paljon.

Tottelevaisuuskoulutukset pyörivät ympäri vuoden, talvisin yleensä hallissa. Hämeenlinnan Kirstulan koirakoulutuskenttä (yläkenttä), osoitteessa Kommilantie 130, Hämeenlinna, on vapaassa koulutuskäytössämme keskiviikko- ja maanantai-iltaisin klo. 17-21.

Noutajien metsästys- eli nomekoulutuksia järjestämme muutaman kerran vuodessa. Aika ja paikka ilmoitetaan keskustelupalstalla ja Facebook-ryhmässä. Lisäksi jäsenien yhteisiä treenejä pyrimme järjestämään kuukausittain.

Metsästyskoirien jäljestys- eli mejä-koulutuksista ja kokeista on tarkemmin foorumilla ja Kennelliiton tapahtumakalenterissa.

Tule rohkeasti mukaan toimintaan! Kokeissa, tapahtumissa ja treeneissä tarvitaan myös aina talkoolaisia, joilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vaan heidät opastetaan tehtäviinsä. Tekemällä oppii parhaiten!

 

Kanta-Hämeen noutajakoirayhdistys ry. käsittelee henkilötietoja tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan täällä.